Om Wallace Design

Astrid Nilssen Wallace (f.1964). Født og oppvokst i Haugesund, hvor hun nå også er bosatt. Studerte grafisk design ved “The Art. Institute of Boston” i USA frem til 1990, og jobbet i Oslo etter det, blant annet med å utvikle brosjyremateriell og magasiner til OL på Lillehammer.

Astrid har i alle år jobbet som grafisk designer med logoer, plakater, illustrasjoner og trykksaker. Etter videreutdanning i mønster- og overflatedesign, tilbyr hun nå egne illustrasjoner og motivtrykk. Dette kan også lages på bestilling. Illustrasjonene/mønsteret kan trykkes på alle mulige produkter, lages i folie eller som tapet til vegger.

Fra 2007 har hun laget grafiske motiver i silketrykk. De siste årene har hun også jobbet med kunstmaling, fremdeles med et grafisk uttrykk. Hun lager også motiver av papir, og bruker ofte hjemmelaget papir i bildene sine.

Sommeren 2019 var hun årets festivalutstiller under Sildajazzen i Haugesund.

Kunsten har vært en måte å kanalisere tanker og følelser, der motivene gjenspeiler livet og naturen.Hun liker å eksperimentere med forskjellige teknikker og materialer. Astrid har deltatt på mange kunstutstillinger, og selger sine arbeider både privat og gjennom gallerier.